Steunouder NL wint William Schrikker Initiatiefprijs 2019!

Steunouder wil er ook zijn voor kinderen van ouders met een licht verstandelijke beperking. We merken dat we deze ouders niet goed bereiken. Om die reden zetten we o.a. in op een filmpje dat helder maakt hoe Steunouder werkt.

Lees meer

Steunouder start in Hattem

In Hattem starten ze met Steunouder met een kick-off op 27 juni. De steunoudercoördinator voor Hattem is Ellen Snijder. Kom naar de kick-off en maak kennis met Stcihting Welzijn Hattem.

Lees meer

MediaTest kiest Steunouder voor MediaTestdag

Steunouder heeft geluk en is uitgekozen door MediaTest. Zij kiezen elk jaar een maatschappelijke relevante organisatie uit waarvoor zij gratis een onderzoek doen. De onderzoeksvraag is hoe de promotie en het huidige communicatiemateriaal van Steunouder kan worden verbeterd.

Lees meer

Lokaal nieuws voor Steunouder

Steunouder komt regelmatig in het lokale nieuws. Hattem is onlangs gestart met Steunouder en kwam daarom in het lokale nieuws. In Hilversum verscheen een artikel over het werk dat ze voor Steunouder doen. Zowel in Venlo als in Deurne maakten ze een mooi filmverslag met een kijkje in het leven van een vraag- en een steunouder.

Lees meer