steunoudercoördinator

Alphen aan den Rijn

Jetske Palm

Heb je een plekje over in je hart, huis en gezin om een ander gezin te ondersteunen? Of ben je die ouder die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij het zorgen voor de kinderen?

In Alphen aan den Rijn is Steunouder actief via Kwadraad. We willen graag met je in gesprek over je inzet als vrijwilliger, of over je behoefte aan steun voor jou en je kind(eren). Neem contact op met de steunoudercoördinator of stuur een mail naar alphenaandenrijn@steunouder.nl.

Jetske Palm steunoudercoördinator Alphen aan den Rijn

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in gemeente Alphen aan den Rijn of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op met steunoudercoördinator:

Jetske Palm
06 4362 4957

alphenaandenrijn@steunouder.nl

Contact

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in gemeente Alphen aan den Rijn of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op!

Contact

Wat doet de steunoudercoördinator?

De steunoudercoördinator voert intakegesprekken met de vraagouder en de steunouder om hen beter te leren kennen. Op basis van deze gesprekken koppelt zij gezinnen aan elkaar. De frequentie van de ondersteuning, de wijze waarop de opvang plaatsvindt en de duur gaat in overleg met vraagouders en steunouders. De coördinator blijft het verloop van het hele traject begeleiden.