Aanmelden webinar

Fijn dat u geïnteresseerd bent in het webinar van Steunouder en Samen Oplopen, welkom! Maria Wassink en Linda Otterman vertellen op 22 juni om 16.30 uur graag meer over hoe Steunouder en Samen Oplopen elkaar goed aanvullen en waarom samen optrekken in een gemeente daarom een goed idee is. Simone Loonstra zal als host alles in goede banen leiden. Aanmelden kan via onderstaand formulier, uiterlijk maandag 21 juni  sturen we een mail met inloginstructies voor het webinar.

Graag meld ik me aan voor het webinar van Steunouder Nederland en Samen Oplopen

Wij staan voor:

  • Een rechtdoorzee oplossing voor ouders in het nauw
  • Respect voor de vraag en behoefte van ouders, ongeacht de aard van hun kwetsbaarheid
  • De eigen kracht van de ouders
  • Een aanvullend thuis voor kinderen
  • Inbedding in het bestaande aanbod

Oranje Fonds

Steunouder Nederland neemt deel aan Groeiprogramma 4 van het Oranje Fonds. Dit betekent dat Oranje Fonds ons steunt om onze groeiambities waar te maken.

meer over het Oranje Fonds

Samen Oplopen

Steunouder Nederland werkt binnen Groeiprogramma 4 van het Oranje Fonds samen met Samen Oplopen. Samen Oplopen zorgt voor vrijwilligers die meehelpen in gezinnen die stress en problemen ervaren. 

meer over Samen Oplopen

Opvoedondersteuning en vluchtelinggezinnen

Steunouder neemt deel aan “Informele opvoedondersteuning “, geleid door het NJI en Pharos. Samen met vluchtelingenwerk, Homestart, Spel aan huis en Moeders informeren Moeders.

 <... lees de handreiking

Uit onderzoek blijkt de meerwaarde

Steunouder vergroot de draagkracht van de vraagouders en de kinderen. Ouders ontvangen steun en de kinderen hebben plezier.

lees het onderzoek

Interesse in deze vorm van informele zorg?

Aarzel niet contact met ons op te nemen!