Steunouder zoekt een enthousiaste (virtual) zzp-er/freelance officemanager voor 8 per week

Voor ondersteuning van het landelijke team van Steunouder zijn we op zoek naar een positief en proactief iemand die niet schrikt van ‘dit moet even tussendoor’. Je zorgt voor de facilitaire voorzieningen, verricht organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden. Bovendien draag je je steentje bij aan de communicatie naar buiten. Kortom, onze administratief medewerker is de duizendpoot die ervoor zorgt dat het team optimaal zijn werk kan doen. En dat grotendeels tijdens de werktijden die jou het best uitkomen!

Steunouder Nederland zet zich in voor informele steun voor elke ouder. Dit bereiken we door het opzetten van de werkwijze Steunouder binnen het sociaal domein van zoveel mogelijk gemeenten en partnerorganisaties. Elke deelnemende gemeente heeft een of meer steunoudercoördinatoren die we ondersteunen bij de opstart en implementatie. 
Met een landelijk platform bieden we de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen. We bewaken de kwaliteit van de uitvoering en ontwikkelen de werkwijze Steunouder door. Steunouder wordt op dit moment uitgevoerd in 40 gemeenten. 

Ben of ken jij de persoon die we zoeken? Lees hier meer over in de volledige vacature. Stuur een mail met cv naar info@steunouder.nl.