steunoudercoördinator

Teylingen

Maren Bartels

Heb je een plekje over in je hart, huis en gezin om een ander gezin te ondersteunen? Of ben je die ouder die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij het zorgen voor de kinderen?

In Teylingen wordt Steunouder gecoördineerd door Voor Ieder 1. We willen graag met je in gesprek over je inzet als vrijwilliger, of over je behoefte aan steun voor jou en je kind(eren).

Steunouder aan het woord

“Het belangrijkste is dat je aandacht hebt en ruimte maakt. Meer is echt niet nodig.” Chantal is steunouder. Zij en haar man hebben een dochter van drie jaar. Iedere woensdag komen er twee kinderen bij hen spelen. Zo geeft ze hun ouders wat verlichting en de kinderen een fijne dag. En het allermooiste, zij en haar dochter vinden het ook heel gezellig.

Lees haar hele verhaal op de website van Voor Ieder 1.

Steunouder Teylingen is er voor Sassenheim, Voorhout en Warmond

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in Teylingen of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op met steunoudercoördinator:

Maren Bartels
06 1246 5414

teylingen@steunouder.nl

Neem contact met mij op of stuur mij het infopakket

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in Warmond, Voorhout of Sassenheim of ben je die ouder in Teylingen die overbelast is? Neem contact op!

Contact

Wat doet de steunoudercoördinator?

De steunoudercoördinator voert intakegesprekken met de vraagouder en de steunouder om hen beter te leren kennen. Op basis van deze gesprekken koppelt zij gezinnen aan elkaar. De frequentie van de ondersteuning, de wijze waarop de opvang plaatsvindt en de duur gaat in overleg met vraagouders en steunouders. De coördinator blijft het verloop van het hele traject begeleiden.