steunoudercoördinator

Steenwijkerland

Willemien Haasjes

Heb je een plekje over in je hart, huis en gezin om een ander gezin te ondersteunen? Of ben je die ouder die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij het zorgen voor de kinderen?

In Steenwijkerland is Steunouder actief via Sociaal Werk De Kop. We willen graag met je in gesprek over je inzet als vrijwilliger, of over je behoefte aan steun voor jou en je kind(eren). Neem contact op met de steunoudercoördinator of stuur een mail naar steenwijkerland@steunouder.nl.

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in Steenwijkerland of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op met steunoudercoördinator:

Willemien Haasjes
06 1045 0457

steenwijkerland@steunouder.nl

Contact

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in gemeente Alphen aan den Rijn of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op!

Contact

Wat doet de steunoudercoördinator?

De steunoudercoördinator voert intakegesprekken met de vraagouder en de steunouder om hen beter te leren kennen. Op basis van deze gesprekken koppelt zij gezinnen aan elkaar. De frequentie van de ondersteuning, de wijze waarop de opvang plaatsvindt en de duur gaat in overleg met vraagouders en steunouders. De coördinator blijft het verloop van het hele traject begeleiden.