steunoudercoördinator

Rheden

Sanne Berendsen en Demi Meier

Heb je een plekje over in je hart, huis en gezin om een ander gezin te ondersteunen? Of ben je die ouder die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij het zorgen voor de kinderen?

In Rheden en Rozendaal is Steunouder actief via Incluzio. We willen graag met je in gesprek over je inzet als vrijwilliger, of over je behoefte aan steun voor jou en je kind(eren).

Logo Incluzio Rheden

Enthousiast?

Enthousiast om steunouder te worden in Rheden of Rozendaal of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op met steunoudercoördinator:

Sanne Berendsen
06 2529 1997

Demi Meier
06 8212 9948

Contact


rheden@steunouder.nl

Steunouder met jong meisje - stockfoto Juan Pablo Serrano Arenas

Tweeluik steunouder en vraagouder uit Rheden/Rozendaal – deel 1

Geert en Rita zijn hun hele leven al omringd door kinderen. Niet alleen vanwege hun eigen gezin, ze hebben drie inmiddels volwassen kinderen, maar ze hebben ook allebei een lange …

Lees verder

Paardebloemen blazen

Tweeluik steunouder en vraagouder uit Rheden/Rozendaal – deel 2

“Deze steunouders voelen als familie” Rosalie (29) is een vrolijke, ambitieuze alleenstaande moeder. Ze heeft podiumkunsten gestudeerd, is commercieel model en was gestart met een studie in de zorg toen …

Lees verder

Wat doet de steunoudercoördinator?

De steunoudercoördinator voert intakegesprekken met de vraagouder en de steunouder om hen beter te leren kennen. Op basis van deze gesprekken koppelt zij gezinnen aan elkaar. De frequentie van de ondersteuning, de wijze waarop de opvang plaatsvindt en de duur gaat in overleg met vraagouders en steunouders. De coördinator blijft het verloop van het hele traject begeleiden.