Terug naar overzicht
± 0 min

Steunouder start in Hattem

In Hattem start Steunouder officieel met een kick-off op 27 juni. De steunoudercoördinator voor Hattem is Ellen Snijder. Kom naar de kick-off en maak kennis met Stichting Welzijn Hattem.

Ellen Snijder is de steunoudercoördinator voor Stichting Welzijn Hattem. Zij stelt zich voor: “Ik ben 51, woon samen met Jan en we zijn de ouders van 3 kinderen (19, 16 en 14). Sinds half maart 2019 werk ik bij Stichting Welzijn Hattem. Daar ben ik coördinator van drie projecten: het Geheugensteunpunt, "Op KO€RS" en het Steunouder-project.  Ik kijk ernaar uit om mooie matches tussen vraag -en steunouders te maken!

Vanaf mijn 2e tot mijn 20e jaar heb in Hattem gewoond en ken Hattem dus vanuit mijn jeugd goed. Ik heb destijds gezien, dat het fijn is als kinderen die het thuis niet altijd makkelijk hebben, even naar een buurvrouw of kennis kunnen. Een plek waar ze b.v. even ‘kind kunnen zijn, zonder zorgen’. Ik ben ervan overtuigd dat we gezinnen in Hattem een fijne ondersteuning kunnen bieden met Steunouder.”