Terug naar overzicht
± 0 min

Lokaal nieuws voor Steunouder

Steunouder komt regelmatig in het lokale nieuws. Hattem start met Steunouder en kwam daardoor in het lokale nieuws. In Hilversum verscheen een artikel over het werk dat ze voor Steunouder doen. Zowel in Venlo als in Deurne maakten ze een mooi filmverslag met een kijkje in het leven van een vraag- en een steunouder.

Het inzetten van lokaal nieuws blijkt heel effectief voor het vergroten van de naamsbekendheid van Steunouder. Het onderzoek van MediaTest bevestigt dat. Het verspreiden van nieuws in een bekende omgeving is een succesvolle manier voor het werven van steunouders. ‘Dicht bij huis’ wekt vertrouwen en verlaagt de drempel.

Film van LEVgroep in Deurne

LEVgroep Deurne maakte een filmverslag van een steunouder, vraagouder en het kindje. Je krijgt even een kijkje in hun leven.

 

Met het Oog op Venlo

Sultan Urhan vertelt aan 'Met het Oog op Venlo' waarom ze steunouder is geworden en wat haar ervaringen zijn met dit project. De twee coördinatoren van Steunouder Venlo vertellen over de oprichting van de stichting in Venlo en hoe belangrijk vrijwilligers zijn.

Stichting Wel.kom is de uitvoerende organisatie van Steunouder Venlo.