Terug naar overzicht

Samen Sterker

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Steunouder helpt gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ouders ruimte krijgen om op adem te komen. 

Soms is dat niet genoeg. Of vragen ouders ons hoe het verder moet als de steunouder stopt. Daarom hebben we iets nieuws bedacht: Samen Sterker, een online coachingtraject voor ouders onder begeleiding van een ervaren coach. In vier bijeenkomsten gaan we samen op zoek naar het aanboren van meer contacten in je omgeving. Contacten waarop je kunt terugvallen als je dat nodig hebt. Die met je meedenken als je even vastloopt, of waardoor het leven wat gezelliger en gemakkelijker wordt.

Er is een beroemd Afrikaans spreekwoord dat zegt er een  heel dorp nodig is om een kind groot te brengen. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Maar hoe vind je die mensen? En passen ze bij jou en je gezin? Met Samen Sterker helpen we je graag op weg. Aanmelden kan via je lokale steunoudercoördinator.