Terug naar overzicht
± 0 min

Nieuwe stichting voor kinderfeestjes

Graag stellen wij aan u voor: Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Deze landelijke stichting maakt jarige kinderen, die langdurig opgroeien in armoede, weer blij. Hoe? Door een eigen kinderfeestje mogelijk te maken en te organiseren. De kinderen kunnen dan eindelijk zelf ook een keer uitnodigingen uitdelen voor hun kinderfeestje. De stichting regelt een mooi feestaanbod op basis van de wensen van de jarige met alles er omheen. De ouders/verzorgers regelen de uitnodigingen, het vervoer en begeleiden, soms met hulp, de feestjes zelf.

Feestje voor jarige kinderen

Het verjaardagsfeestje geeft veel vreugde aan kind en gezin. De jarige kinderen krijgen weer een verjaardag om naar uit te kijken! Net als hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas. Even weg met de stress zowel op die dag, maar ook in de vele maanden ervoor! De feestjes zijn buiten de deur, op een professionele kinderfeestlocatie in de buurt van de jarige. Waarom: omdat het thuis vaak simpelweg niet kan.

Feestje voor kinderen regelen

Heeft u te maken met kinderen die opgroeien in armoede? Begeleidt u een kind waarvan de ouders, financieel en/of mentaal, niet in staat zijn om een feestje te organiseren voor hun zoon/dochter (van 4-12 jaar)? Neem dan contact met ons op.

Voor gemeenten

Heeft u als gemeente interesse? We komen graag langs voor een presentatie. Er is een mooi aanbod voor gemeenten. Door samenwerking met de stichting kunnen direct vele kinderen een beetje geluk ontvangen.

Meer informatie