Terug naar overzicht

Jubileummiddag met gouden randje

De inspiratie- en jubileumdag voor steunoudercoördinatoren, trainers, coaches en bestuur van Steunouder NL was er een met een gouden randje. We waren te gast in de raadszaal in Gouda en na een inhoudelijk programma, een dank-je-wel-lied van alle betrokkenen en de aandacht voor Tante Teuntje die voortaan meegaat met Asisa Spaans-Boujahma werd de dag afgesloten met een Koninklijke onderscheiding voor Maria Wassink. Ze kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Pieter Verhoeve en is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. 

Overdag sprak Nic Drion, hij vertelde over het belang van sociale steun en gaf handvatten hoe je dat met ouders concreet kunt maken. O.l.v. Laura Onstenk (Gouda) en Noortje Bijvelt (Tilburg) zongen alle aanwezige coördinatoren Maria toe met een eigen tekst op Happy Birthday van Stevie Wonder (hartverwarmend ben je!).
Jacqueline van der Boor nam ons mee in de benadering vanuit de driehoekskunde van ouder/kind, steunouder en steunoudercoördinator. 

Steunouder NL is explosief gegroeid de laatste jaren, en zo was het voor veel mensen de eerste keer dat we elkaar live konden begroeten. Echt een dag met een gouden randje dus!

Foto's: Pascalle Huizing