steunoudercoördinator

Kampen

Annet Horst en Adri van der Weerd

Heb je een plekje over in je hart, huis en gezin om een ander gezin te ondersteunen? Of ben je die ouder die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij het zorgen voor de kinderen?

In de gemeente Kampen is Steunouder actief. We willen graag met je in gesprek over je inzet als vrijwilliger, of over je behoefte aan steun voor jou en je kind(eren).

Leuk als je ons volgt op facebook!

Enthousiast?

Annet Horst-Jonkman en Adri van der Weerd steunoudercoördinatoren Kampen

Enthousiast om steunouder te worden in Kampen of ben je die ouder die overbelast is? Neem contact op met:

Annet Horst (links)
06 3002 6577

Adri van der Weerd (rechts)
06 2142 8195

kampen@steunouder.nl

Contact

Promo Steunouder in Kampen

Onze missie is om te zorgen dat de hele gemeente Kampen weet wat Steunouder is, en dat alle gezinnen die een steunouder zouden kunnen gebruiken ook daadwerkelijk geholpen worden. Om stappen te zetten om dit voor elkaar te krijgen, mochten wij in 2023 in samen werking met Time Star Media een promotiefilm maken voor Steunouder Kampen. 

We hebben twee geweldige gezinnen bereid gevonden om mee te werken aan deze film, zodat we jullie een inkijkje kunnen geven in hoe dat nou eigenlijk echt gaat: je wordt gematcht aan een ander gezin.. en dan?  In deze film zie je Lynn, die op bezoek is bij haar steunouders Jenny en Gernant. Een dag in het leven van… kijken jullie mee?

In de media

Foto: Richard Tennekes

Wat doet de steunoudercoördinator?

De steunoudercoördinator voert intakegesprekken met de vraagouder en de steunouder om hen beter te leren kennen. Op basis van deze gesprekken koppelt zij gezinnen aan elkaar. De frequentie van de ondersteuning, de wijze waarop de opvang plaatsvindt en de duur gaat in overleg met vraagouders en steunouders. De coördinator blijft het verloop van het hele traject begeleiden.